Angels Crest 2011

Drama
Kanada
93 MIN
Engelska
Angels Crest poster

Synopsis

En liten stad delas upp efter att en ung pojke fryser till döds under en fiskeresa, och den lokala åklagaren försöker sätta dit pappan.
Ditt betyg
2.9 av 10 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Recensent

Lotta Zachrisson

7 maj 2011 | 19:54

Skådespeleri i toppklass

Tribeca 2011 - "Angels Crest" är en väldigt stark historia med bra skådespeleri från både veteraner och mer okända. Den förlorar dock lite på att "omgjord från bok"-känslan infinner sig när många karaktärer introduceras utan att utvecklas tillräckligt och ibland saknas även förklaring till varför de fått en plats i just den här berättelsen.

I den lilla byn Angels Crest i de nordligaste delarna av kyliga staten Montana bor ett gäng individer som inte direkt tilldelats bästa given i livet. Den unga pappan Ethan vill väl, men tappar bort sin son Nate ute i vildmarken och hittar honom först efter att han frusit ihjäl.

De övriga i samhället måste ta ställning till om de ska stötta en man i sorg eller om de inte kan förlåta hans slarv. Till de senare hör distriktsåklagaren (Jeremy Piven, Entourage) som själv har ett tragiskt förflutet vilket påverkar hans beslut.

Ethan spelas fantastiskt av Thomas Dekker ("Allt för min syster") och Nates alkoholtrasiga mamma likaså av Lynn Collins ("X-Men Origins: Wolverine"). Det är framför allt när historien kretsar kring dem som det blir riktigt intressant. Många personer som var med i boken har plockats bort, men ytterligare lite mer fokusering hade lönat sig.

"Angels Crest" är ändå både rörande, vacker och tragisk med vidunderliga vyer mitt i all den frusna misären.

| 7 maj 2011 19:54 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Angels Crest
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu