Angels Crest (2011)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En liten stad delas upp efter att en ung pojke fryser till döds under en fiskeresa, och den lokala åklagaren försöker sätta dit pappan.
Visa hela synopsis
Betyg
Läs recension
2.9 av 10 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: ANGELS CREST

Skådespeleri i toppklass
Tribeca 2011 - "Angels Crest" är en väldigt stark historia med bra skådespeleri från både veteraner och mer okända. Den förlorar dock lite på att "omgjord från bok"-känslan infinner sig när många karaktärer introduceras utan att utvecklas tillräckligt och ibland saknas även förklaring till varför de fått en plats i just den här berättelsen.

I den lilla byn Angels Crest i de nordligaste delarna av kyliga staten Montana bor ett gäng individer som inte direkt tilldelats bästa given i livet. Den unga pappan Ethan vill väl, men tappar bort sin son Nate ute i vildmarken och hittar honom först efter att han frusit ihjäl.

De övriga i samhället måste ta ställning till om de ska stötta en man i sorg eller om de inte kan förlåta hans slarv. Till de senare hör distriktsåklagaren (Jeremy Piven, Entourage) som själv har ett tragiskt förflutet vilket påverkar hans beslut.

Ethan spelas fantastiskt av Thomas Dekker ("Allt för min syster") och Nates alkoholtrasiga mamma likaså av Lynn Collins ("X-Men Origins: Wolverine"). Det är framför allt när historien kretsar kring dem som det blir riktigt intressant. Många personer som var med i boken har plockats bort, men ytterligare lite mer fokusering hade lönat sig.

"Angels Crest" är ändå både rörande, vacker och tragisk med vidunderliga vyer mitt i all den frusna misären.

Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
von Noir
Riktigt mysig miljö tänker lite på starka halstabletter när jag ser filmen! Lynn Collins är jätte sexig som alkoholiserad morsa! Svart hår, rött läppstift samt sitter hon och halsar vodka på toaletten. Fan det går alltid hem hos mig!
Marcus
Synopsisen här är lite tokig ser jag, någon fiskeresa förekommer inte i filmen.
Marcus
Jag såg den här utan förväntningar och blev rejält överraskad, jag tycker att den var skitbra. Kan hålla med recensenten lite när det gäller karaktärerna men det gjorde inte mig så mycket av någon anledning. 

En stark film som knappast lämnar någon oberörd. Det är alltid kul när det dyker upp såna här små pärlor.

 Thomas Dekker har jag sett i en del sammanhang men han har aldrig imponerat på mig. Här däremot gör han riktigt bra ifrån sig, suveränt jobb. Lynn Collins var även hon bra.

Veckans populära filmer

Visa fler