Alone in the Dark (2005)

1.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Som barn såg Edward Carnby något oförklarligt. Nu, tjugo år senare, forskar han om det övernaturliga. Och han är på väg in i det farligaste han har varit med om. Nitton människor har redan försvunnit. Alla hade de en sak gemensamt: de var uppvuxna på samma barnhem som Edward. Tillsammans med antropologen Aline Cedrac dras Edward in i en härva av ondska, glömda civilisationer, hemliga konspirationer och övernaturliga krafter som hotar hela mänskligheten. Baserad på TV-spelet med samma namn.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
N10
Bland det sämsta och tråkigaste jag sett. Första Uwe Boll-filmen jag sett, och jag är mäktigt imponerad över hur dålig den nu var, hur lyckas man egentligen? Ja man får väl fråga Boll om det. 
Fotot är otroligt fult och äckligt filmat. Vad f*n är det här, förstod ganska dåligt om filmens mening, vad är dessa monster, en annan värld/dimension (?) ja det förstod jag, men hallå, sällan har jag skådat så här usla skådespelare, de är f*n väcka i huvudet. Äsch, Boll är väl ingen bra berättartyp, ja eller en bra regissör också. Usch, det här stank ganska galant.
Har spelat tv-spelet en gång, vilken det var minns jag inte, men det jag minns var att det var otroligt dåligt och tråkigt. Inte lika tråkig som filmen dock, hade en bra bit till det. ;)
1/5
Boll, du är en mästare minsann!
Wugllabang
Totalt jävla rövusel på alla plan... Varför gör man ens såna här filmer? Eller en ännu bättre fråga: Varför SER man ens såna här filmer? Båda dessa frågor är för mig ett mysterium.
2741
Den här filmen får mig att vilja skicka hat-mail... 
1/5..
Visa fler (2)

Veckans populära filmer

Visa fler