13 Assassins (2012)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Tretton samurajer med olika specialiteter sluter sig samman för att störta en ond lord. Detta trots att de är klart utnumrerade av lorden och hans män.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Anton
Det blir en stark trea här. Jag var ordentligt underhållen och engagerad i storyn hela vägen, men precis som några andra redan nämnt skulle jag vilja ha lite mer variation - dels bland samurajerna och dels i slutstriden, där actionen tillslut blev repetitiv och långdragen.  Den hade gärna fått varit kortare eller annorlunda uppbyggd, för det blev lite Man of Steel-kaka-på-kaka där på slutet, även om det väl fanns en viss tjusning i det också.
Phip
Ganska bra film, fick vad jag förväntade mig. Stabil 3/5.
Ljusbus
Fantastiskt underhållande och riktigt bra action. I övrigt är jag inte så värst hänförd som andra verkade vara. Hade gärna sett mer variation, eller utmärkande drag bland samurajerna, så man hade kunnat hålla reda på vem som var vem vilket inte var det lättaste i t.ex. slutstriden. Men kanske hade jag bara inte varit tillräckligt uppmärksam tidigare... Man formade heller ingen känslomässig relation med någon, vilket gjorde dödsfallen totalt meh liksom.

Stark trea hursomhelst, med riktigt bra action.
Visa fler (16)

Veckans populära filmer

Visa fler