This Is England '88 (2011)

3.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Vi får återse våra kära skinheads 18 månader efter de omtumlande händelserna i This Is England '86. Det är julen 1988 och Shaun har börjat på college. Det gamla gänget är inte detsamma, mycket på grund av Woodys och Lols minst sagt oväntade graviditet.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Wugllabang
Helt magiskt. Varje beståndsdel i denna miniserie är helt perfekt, allt från manus till foto är utfört med fingertoppskänsla att döda för. Det som i slutändan höjer den till skyarna är dock skådespeleriet som är så himmelskt jävla fantastiskt att man bara häpnar, speciellt Joseph Gilgun gör en av de bästa prestationerna jag någonsin sett, så äckligt jävla bra han är. Denna miniserie fick mig att gråta och skratta samt rysa av obehag, ett nyanserat och mångbottnad mästerverk. Perfekt helt enkelt, klar femma. 

5/5.
David Brent
Helt magiskt och fullständigt briljant återigen från Shane Meadows och gänget bakom och framför kameran. Vardagsrealism när den är som allra bäst!

Tidskänslan är perfekt skildrad i både kläd- och musikval. Skådisarna lyser och Meadows berättar dessa intressanta människors liv med kärlek, respekt, vemod och med humor. Blandningen är bitterljuv och fullständigt magisk. Starkt och drabbande och jag vill veta och se mer om dessa människor. Betyget är lika högt som det är självklart, en helgjuten femma!

Veckans populära serier

Visa fler