Lonesome Dove - Den långa färden (1989)

3.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Episk miniserie i fyra delar: Gus och Woodrow är två f.d. Texas Rangers som länge delat både hjältemod och svårmod, men ändå är så olika varandra. Gus är den romantiske med ett gott öga till vackra damer. Woodrow äger inte samma känslosamhet, men däremot en stor dröm. Att bygga sig ett nytt liv västerut. Sporrade av hans plan beger sig en grupp av från södern med en boskapshjord mot Montanas bördiga mark. Framför sig har de en 150 mil lång väg kantad av sandstormar, snöoväder, banditer och överfall.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info

SÄSONG 1

S01 E01

Leaving

1989-02-06

S01 E02

On the Trail

1989-02-07

S01 E03

The Plains

1989-02-08

S01 E04

Return

1989-02-09
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Film
Kommer få denna i julklapp troligtvis! åh vad peppad jag är! :D
Dimman
Jag är tagen! Vilken serie!! Magisk, fantastisk, berörande!! Vilket skådespeleri!! Vilken miljö!! Western skildras på ett smutsigt och riktigt trovärdigt sätt! Det var nog precis så det var på vilda western!! Den här rekommenderar jag alla som diggar western!! 
5/5
Ljusbus Svar på Dimman för
Good stuff! Det enda jag egentligen kan klaga på här är att jag hade önskat att indianerna varit mer nyanserat representerade.
Dimman Svar på Dimman för
Ja det har du helt rätt i! Det var tur att "Dansar med Vargar" kom nått år efter denna och gav indianerna revansch på vita duken! Det finns ju tyvärr inte många filmer eller serier ännu där indianerna porträtteras som annat än vildar och onda fiender, vilket jag hoppas ska ändras till det bättre! Därför jag hade svårt för bland annat "Apocalypto" av Mel Gibson när den kom även om jag annars gillar Gibson! Men som helhet tycker jag "Lonesome Dove" var ett mästerverk!
Visa fler (19)

Veckans populära serier

Visa fler