Carlos (2010)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
I närmare tjugo år ledde Ilich Ramirez Sánchez, även känd som Carlos eller Schakalen, en världsomspännande organisation som var ansvarig för spektakulära mord, kapningar, bombdåd och blodiga attentat. Han blev en av världens mest jagade terrorister. Men vem var Carlos egentligen? Och vad var det som fick honom att kasta sig med själ och hjärta in i sin oändliga kamp?
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info

SÄSONG 1

S01 E01

Part I

2010-05-19

S01 E02

Part II

2010-05-25

S01 E03

Part III

2010-06-02
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Moviemaster
Såg den korta "filmversionen" och tycker den var ganska underhållande. Var lite tveksam till Ramirez som skådis först men tycker han verkligen växer in i rollen. 3/5
VJ
Efter att ha sett den tredelade fem och en halv timme långa versionen måste jag säga att den är värd en stabil fyra. Del två tycker jag är den bästa i serien, och den första timmen av den delen är tveklöst värd en femma, men sedan dalar det lite. Del ett och tre är lite svagare, men inte särskilt mycket. Skön, detaljerad och storslagen blandning av politik, action och kärlek. Måste också tillägga att Ramirez är sjukt bra i huvudrollen, imponerade grymt mycket på mig!
David Brent
Inte alls så bra och intressant som jag trott. Tycker den är alldeles för lång och den blir seg på sina ställen. Tycker dessutom Ramirez som spelar Carlos gör en sådär insats. Svag trea.

Veckans populära serier

Visa fler