Filmografi

Filtrera listan
Senaste
Genrer
Årtal
Tjänster
Dölj betygsatta
Visa fler
Senaste kommentarer
Anton
Okej, det är lugnt. Inte lätt att få fram vad man menar i korta, skriftliga kommenterar alltid.
AntonKane
Precis, velandet mellan barnpornografi och våldtäkt är det jag syftar på. Det är inte grundat, kompetent, eller okej att ändra en dom till våldtäkt för att en blir förbannad.

Egentligen vill jag håla en diplomatisk hållning till i fall det var våldtäkt eller ej, med tanke på respekt för både Samantha Gailey och Roman Polanski. Det kanske framstod som om jag tog parti för att Polanski var oskyldig, men rättegången mot honom var ogrundad och mycket klumpig var det jag ville få fram.
Anton
Först var anklagelsen "våldtäkt mot barn", men så gjorde de en uppgörelse där Polanski skulle erkänna typ "sexuellt utnyttjande" eller något liknande, då han skulle sitta 1 år i fängelse. Fram till domen fick Polanski inte lämna landet.  Men så stack Polanski till Tyskland och festade med ännu fler underåriga på Oktoberfest, vilket gjorde domaren förbannad och ändrade deras överenskomelse till våldtäkt igen. Då sa Polanski fuck it och flyttade till Paris. 

Man kan väl säga vad man vill om Polanski som privatperson, men en bra regissör är han absolut. Det kan man ju skilja på, precis som med Woody Allen som fått hårda anklagelser mot sig nu också.
Visa fler (12)