Serie

Skribent

Alexander Kardelo

25 september 2020 | 09:15

Zack Snyder filmar nya scener till ”Justice League”

Hans emotsedda ”Snyder Cut” blir en miniserie med streamingpremiär under 2021.
Det kommer kosta 70 miljoner dollar att få klart ”Justice League” så som regissören Zack Snyder vill ha den. The Wrap rapporterar att budgeten bland annat omfattar en vecka med nya inspelningar.

THR tillägger att regissören väntas återkalla Batman, Superman, Wonder Woman och Cyborg för att spela in fler scener i oktober. Oklart dock hur Cyborg-skådisen Ray Fisher ställer sig till detta då han nyligen anklagat Warner Bros för att ha tillåtit en otrevlig stämning på Joss Whedons ”Justice League”-inspelning år 2017.

Samtidigt har Henry Cavill nyss hävdat att han inte spelar in några nya scener för ”Justice League”. Cavill är mitt uppe i inspelningarna av ”The Witcher” säsong två i London, och enligt Collider låter det osannolikt att han skulle ta sig till Los Angeles inom snar framtid. Vi får väl vänta och se…
 
 
Som de flesta vet vid det här laget blev Zack Snyder tvungen att hoppa av som regissör för "Justice League" (2017), Joss Whedon tog över projektet, spelade in en del nytt material och gjorde filmen lättsammare. Men fansen var inte nöjda och krävde högljutt en "Snyder Cut". Denna kommer äntligen nästa år, i form av en 4-timmars miniserie från HBO Max. 
| 25 september 2020 09:15 |