Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

10 juni 2023 | 11:00

Serien om Dwayne Johnsons barndom skrotas efter tre säsonger

“Young Rock” serien där vi får följa Dwayne Johnson genom barndomen, läggs ner efter tre säsonger.
“Young Rock”, serien om Dwayne Johnsons ungdomsår har lagts ner efter tre säsonger, skriver Variety. I samma uttalande meddelar NBC att man dessutom lägger ner sitcomen “Grand Crew”.
 
I “Young Rock” återberättar Johnson om sitt liv från tre olika perspektiv. Här får vi se barndomen på Hawaii, high school-tiden i Pennsylvania och collage-åren med amerikansk fotboll i Miami.
 
Förutom The Rock själv, som här spelar en framtida version av sig själv som siktar på att bli USA:s nästa president, ser vi Adrian Groulx, Bradley Constant, och Uli Latukefu som de yngre versionerna av skådisen. Visst är de ändå ganska porträttlika?
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Totalt sändes 37 avsnitt fördelade på tre säsonger och serien slutar med att Johnsons Hollywood-karriär kickar igång. Trots att “Young Rock” läggs ner så går det dock ingen nöd på stjärnan själv.
 
Även om han kanske aldrig blir president, har vi tidigare skrivit om att Johnson är tillbaka i “Fast and the Furious”-världen och att han dessutom ska återvända till “Vaiana” när äventyret blir spelfilm.
 
Kommer du att sakna “Young Rock”?
| 10 juni 2023 11:00 |