Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

21 juni 2023 | 21:01

“Yellowstone”-skaparen har inget agg mot Kevin Costner: “Inget har förändrats”

I maj lämnade stjärnan “Yellowstone”, men rapporteringen kring situationen menar seriens skapare var överdrivet.
Efter fem säsonger av “Yellowstone” kände sig Kevin Costner klar med serien och valde att lämna produktionen. Nu har seriens skapare, Taylor Sheridan, kommenterat stjärnans utträde ur “Yellowstone” i en intervju med The Hollywood Reporter.
 
- Mitt sista samtal med Kevin handlade om att han hade ett passionsprojekt han ville regissera, och han och kanalen bråkade om när han kunde vara klar med “Yellowstone”. Jag sa: “Vi kan ta fram ett schema anpassat efter dig”, vilket vi gjorde. Min uppfattning om Kevin som skådespelare har inte förändrats. Hans tolkning av John Dutton är symbolisk och mäktig... och jag har aldrig haft ett problem med Kevin som han och jag inte kunde lösa på telefonen, berättar Sheridan.
 
Men i maj rapporterades det att Costners försvinnande var dramatiskt och att han var en pina att jobba med. Detta förnekar Sheridan:
 
- Men när advokaterna väl blev inblandade, då fick inte folk prata med varandra. Det började sägas saker som inte är sanna och försöka flytta över skulden - baserat på hur pressen eller allmänheten verkade reagera. Han fick ta mycket av detta och ingen förtjänar det. Hans projekt verkar vara en stor prioritet för honom och han vill byta fokus. Jag hoppas verkligen att filmen är värd det och att den är bra, fortsätter “Yellowstone”-skaparen.
 
“Yellowstone” började som en serie om en ranch i Montana och blev snabbt en stor framgång. Efter denna succé har spinoff-serierna “1883” och “1923” släppts och fler produktioner är på gång. Istället för mer “Yellowstone” kommer en spinoff med Matthew McConaughey.
| 21 juni 2023 21:01 |