Film

Skribent

EvaEpic

4 januari 2012 | 16:50

"World War Z" kan bli trilogi

Den 21 december har zombierullen "World War Z" premiär och det verkar som att Paramount har planer på att göra en trilogi.

”World War Z” har premiär den 21 december i år där Brad Pitt kämpar för att stoppa en zombieepidemi. Filmen är baserad på Max Brooks bok med samma namn och från början var det tänkt att det bara skulle bli en spelfilm – men Paramount verkar ha andra planer.

Regissören Marc Foster och Paramount anser att filmen har större potential än så. De menar att ”World War Z” kan bli en blandning av ”Bourne”-filmerna med sin realism och ”The Walking dead” med de vandrande döda och terrorn.

För de flesta fans kan detta vara upprörande då boken fokuserar på livet efter epidemin som nästan utplånade mänskligheten. Men kanske kommer den första filmen bli en prequel som inriktar sig på hur livet var innan allt utbröt. Hittills vet man inte hur långt Paramount kommer att sträcka sig när det kommer till fler uppföljare, men om filmen blir en hit så kan vi nog se fram emot fler zombierullar.

| 4 januari 2012 16:50 |