Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

11 januari 2017 | 18:00

Woody Harrelson kan bli Hans mentor i "Han Solo: A Star Wars Story"

Inte helt olikt hans roll i "The Hunger Games"-filmerna, alltså. (Uppdaterat!)
Uppdatering 11 januari: Nu är det bekräftat att Woody Harrelson har en roll i filmen. Läs originalnyheten från 4 januari nedan.

Nu har det börjat rassla till ordentligt inför nästa fristående "Star Wars"-film. För några veckor sedan blev det klart att Daenerys själv, Emilia Clarke, kommer att medverka i "Han Solo: A Star Wars Story", och nu har nästa namn poppat upp. Nämligen Woody Harrelsons.

Variety rapporterar att Harrelson är aktuell för rollen som mentor för Alden Ehrenreichs unge Han Solo. Förhandlingarna befinner sig enligt uppgift fortfarande i ett tidigt stadie, och Disney vill inte heller kommentera det hela. The Hollywood Reporter rapporterar samtidigt att Christian Bale tidigare varit aktuell för samma roll.

Inspelningarna ska dra igång senare den här månaden (så de där "tidiga förhandlingarna" får inte dra ut allt för länge på tiden) och premiär för "Han Solo" blir det den 25:e maj nästa år. Om Disney nu inte bestämmer sig för att skjuta på premiären till december 2018, på samma sätt som skedde för "Rogue One".

Den tredje skådisen som är klar för en roll förutom Alden Ehrenreich och Emilia Clarke (och kanske Woody Harrelson då) är Donald Glover, som ska spela Lando.

Vill du se Woody i Mos Eisley?
| 11 januari 2017 18:00 |