Film

Skribent

Robin Andersson

7 april 2019 | 15:00

Will Ferrell och Adam McKay går skilda vägar

Allting gott har ett slut.
För 13 år sen startade Will Ferrell och Adam Mckay produktionsbolaget Sanchez Productions och har genom det producerat flera filmer, till exempel "Daddy's home" med Mark Wahlberg och John Cena. De skapade också sketchserien "Funny or Die" som blev en viral succé. Men nu rapporterar Deadline att duon väljer att avsluta sitt samarbete. 
 
"Vi vill tacka våra fantastiska manusförfattade, regissörer och skådespelare vi har arbetat med genom åren under Sanchez Productions. Vi kommer alltid att arbeta tillsammans kreativt och är lyckliga att vi kan avslutade det här samarbetet som bra vänner", berätter duon i ett uttalande.
 
Kanske är det McKays nya satsning på Oscarsfilmer, som "Vice" och "The Big Short", och Ferrells vilja att fortsätta göra komedier som har påverkat beslutet.

Efter att ha lärt känna varandra på Saturday Night Live under 90-talet, har duon gett oss flertalet klassiker. Till exempel “Anchorman”, “Step Brothers” och “Talladega Nights” har alla regisserats av Adam McKay med Will Ferrell i en huvudroll.
| 7 april 2019 15:00 |