Serie

Skribent

Tobias Andersson

19 juli 2023 | 18:23

Hajpen stiger! ”The Wheel of Time” visar upp säsong 2 i ny trailer

Säsong 2 av Amazons storsatsning ”The Wheel of Time” är inte långt borta. En alldeles färsk trailer ökar nu hajpen inför rond två som har premiär i höst.
Tillhör du dem som inte kan få nog av det påkostade fantasyäventyret ”The Wheel of Time”? Serien baserad på den långa romansviten ”Sagan om drakens återkomst” fick sig, trots en del kritik, flera anhängare och snart är den andra säsongen här!
 
Den episka serien kommer tillbaka i september hos Prime Video. Den nya trailern hajpar upp comebacken för trollpackor och rejäla strider när kampen mellan ljuset och mörkret fortsätter. Allt ser onekligen ut att bli storslaget och påkostat när Amazons dundersatsningen återvänder.
 
Det är ingen idé att ge sig på att förklara vad som komma skall i säsong 2, det är nog enklast om du ser efter själv i trailern nedan.
 
 
Serien fick sig en rejäl prislapp när första säsongen begav sig och streminggiganten ser inte ut att minska på produktionens kosing denna gång heller. ”The Wheel of Time” gick kanske inte hem hos kritikerna men tilltalade många fans av genren. Säsong 2 kan mycket väl komma att bli hösten snackis för fantasy-entusiaster.
 
Den 1 september är det premiärdags!
| 19 juli 2023 18:23 |