Serie

Skribent

Alexander Kardelo

7 juni 2023 | 18:30

”Wednesday” satsar på mer skräck och mindre romantik

Säsong 2 skippar alla kärleksintressen och vrider upp läskigheterna. Det berättar Jenna Ortega i en ny intervju.
I första säsongen av ”Wednesday” fick tittarna följa med Familjen Addams tonårsdotter till skolan, där hon fick både tackla monster och ett triangeldrama. Tyler Galpin (Hunter Doohan) och Xavier Thorpe (Percy Hynes White) var killarna som slogs om Wednesday.
 
Den andra säsongen kommer däremot att skippa allt kärlekstrams och vrida upp det mörka och otäcka. Det säger Ortega till Hollywood Reporter.
 
- Vi har beslutat att luta oss mer mot skräcken i serien. Men den är fortfarande så lättsam, och i en serie med vampyrer och varulvar och superkrafter vill man inte ta sig själv så seriöst.
 
- Vi kommer att skippa alla kärleksintressen för Wednesday vilket känns toppen, tillägger hon.
 
 
Skådespelerskan bakom Wednesday Addams har i den nya säsongen avancerat och blivit producent. Det kändes bara naturligt, menar hon:
 
- Vi har redan kastat ut så många idéer och jag är en person som gillar att vara med. Jag vill veta vad som händer. Och med en så pass älskad karaktär som Wednesday så ville jag att hon skulle tolkas rätt. Så jag ville vara med i så många samtal som möjligt, med manusförfattarna och med Tim (Burton). Det var redan ett stort samarbete, berättar Jenna Ortega.
| 7 juni 2023 18:30 |