Film

Skribent

Josefine Krischausky

6 maj 2022 | 21:00

Warner Bros gör mordmysterium med Jason Momoa

Manusförfattarna till "Eternals" ligger bakom projektet "The Executioner", som beskrivs vara i samma anda som "Knives Out" såväl som "Sagan om ringen".
Rollerna fortsätter att trilla in för Jason Momoa. Deadline rapporterar att "Aquaman"-skådisen, som nyligen har blivit klar för storfilmer som "Fast X" och en "Minecraft"-adaption, är stjärnan i ett projekt som den senaste tiden ska ha varit riktigt hett på Hollywoods marknad.
 
Produktionen, som till slut har landat hos Warner Bros, går under den preliminära titeln "The Executioner". Detaljerna kring handlingen hålls för tillfället hemliga, men filmen beskrivs som ett roligt, actionfyllt mordmysterium, samt något så spännande som en korsning mellan "Knives Out" och "Sagan om ringen". 
 
Manuset kommer från duon Kaz och Ryan Firpo, som tidigare har skrivit Marvel-filmen "Eternals" tillsammans. Vem det blir som regisserar projektet återstår ännu att se.
 
Momoa har på senare tid kunnat ses i filmer som "Dune" och "Sweet Girl", samt i serien "See" på Apple TV+. Skådespelaren är närmast aktuell i fantasykomedin "Slumberland", som får premiär på Netflix senare detta år.
| 6 maj 2022 21:00 |