Film

Skribent

MovieZine

10 november 2023 | 09:30

Warner Bros stoppar John Cena-komedi - efter att ha betalat 70 miljoner dollar för filmen

Det var varken prärievarg eller dynamit som dödade den - det var ren snålhet.
Warner Bros har beslutat att lägga ned John Cenas familjefilm "Coyote vs. Acme", som skulle ha blandat live-action med CGI-animerade karaktärer. Inspelningen av filmen blev klar redan förra året i New Mexico, på en budget över 70 miljoner dollar. Tanken var att släppa den på HBO Max.
 
En av hjärnorna bakom filmen var James Gunn, den nye chefen på DC Studios och regissör bakom "Guardians of the Galaxy"-filmerna. Han var med om att jobba fram idén och producera filmen.
 
Den välkända prärievargen skulle stämma företaget ACME i den nya komedin som vi nu aldrig får se. (Obs: Inte en äkta filmbild.)
 
Warner Bros. Animation fick en nylansering i juni förra året och studion har sedan dess ändrat sin releasestrategi. Nu släpps bara två animerade filmer om året.
 
Att lägga färdiga "Coyote vs. Acme" på hyllan handlar tydligen också om att spara pengar. Warner Bros Discoverys vd David Zaslav siktar på att spara in totalt tre miljarder dollar, skriver Hollywood Reporter.
 
Samma studio fick kritik förra året när det blev klart att de skulle stoppa DC-filmen "Batgirl" och casha in på skatteavskrivningar.
| 10 november 2023 09:30 |