Film

Skribent

EvaEpic

20 april 2012 | 16:01

Wahlberg producerar "Avon Man"

Mark Wahlberg ska producera "Avon Man" tillsammans med Stephen Levinson som handlar om en man som säljer kvinnoprodukter.

Enligt Deadline är Mark Wahlberg i förhandlingar kring att producera 20th Century Fox komedin "Avon Man" tillsammans med Stephen Levinson, Gary Foster och John Palermo. Michael McCuller ska skriva ett nytt manus för filmen som från början var skrivet av Kevin Bisch.

Det var tänkt att Hugh Jackman skulle delta i projektet men han hoppade av då filmen krockade med "The Wolverine". Även Kevin Lima hoppade av.

"Avon Man" handlar om en grupp män som blivit av med sina jobb på en bilfirma och en utav dem börjar sälja Avonprodukter (som är avsett för kvinnor). Han överlever "kastreringen" och förlitar sig på sin charm och blir toppsäljare. Han försöker sedan rädda sin stad och sin familj genom att få de andra grabbarna att sälja produkterna så han kan vinna en regional tävling.

Wahlberg har jobbat med både dramer och komedier och vi kan snart se honom i Seth McFarlanes "Ted" och i Michael Bays "Pain and Gain" med Dwayne Johnson.

| 20 april 2012 16:01 |