Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 maj 2022 | 13:00

Viola Davis får egen spinoffserie till "Peacemaker" hos HBO Max

Spinoffserien kommer att följa karaktären Amanda Waller efter händelserna i slutet av den första säsongen av "Peacemaker".
Variety rapporterar att Oscarsvinnaren Viola Davis ("Fences") är i förhandlingar om att återvända till rollen som Amanda Waller, som nu planeras få en egen spinoffserie hos HBO Max. Karaktären har hon tidigare spelat i James Gunns "The Suicide Squad" och "Peacemaker" (och även i David Ayers "Suicide Squad"). Och med tanke på hur den första säsongen av "Peacemaker" slutade, så finns det onekligen gott om intressanta saker att utsätta Waller för i en egen tv-serie.
 
Den här spinoffserien ska däremot inte förväxlas med den nya "Suicide Squad"-spinoffen eller andra säsongen av "Peacemaker" som James Gunn arbetar på. Gunn sägs nämligen enbart vara involverad i Amanda Waller-serien som exekutiv producent, medan manuset kommer att skrivas av manusförfatteren Christal Henry ("Watchmen"). 
 
Varken Warner Bros. eller HBO Max har bekräftat nyheten, så det finns fortfarande en chans att förhandlingarna med Davis inte kommer att leda till någon serie alls. Davis är för närvarande aktuell i rollen som Michelle Obama i miniserien "The First Lady" hos Paramount+. 
 
Här kan du se hela vårt samtal med James Gunn och John Cena om den första säsongen av "Peacemaker":
 
 
Hoppas du att HBO Max fortsätter att utöka DC:s universum med fler officiella tv-serier? Kommentera gärna nedan!
| 4 maj 2022 13:00 |