tävling

Skribent

MovieZine

1 juli 2021 | 15:00

Vinn en egen biovisning för dig och dina vänner!

Se skräckfilmen ”Wrong Turn” i en privat biosalong i Stockholm den 14 juli. Tävlingen är öppen för MovieZines alla Patreon-medlemmar.
I en privat biosalong kan ingen höra dig skrika… förutom kanske dina närmaste vänner då. MovieZine och Nonstop Entertainment har det stora nöjet att tävla ut en exklusiv biovisning av rysaren ”Wrong Turn”! Den 14 juli öppnar lyxiga Bio Capitol i Stockholm en salong bara för dig och upp till fyra vänner där ni får en biokväll med den nysläppta skräckfilmen helt för er själva.

1:a pris: En privat visning av ”Wrong Turn” för 5 personer (Värde 2500 kr)

Tävlingen pågår till och med 8 juli på MovieZines Patreon-sida.
 
 
 

Om ”Wrong Turn”

 
Lämna inte stigen. Så lyder det enkla rådet till alla som vandrar i Appalacherna. Men mäktiga vattenfall och svindlande vyer lockar ändå kompisgänget bort från den utstakade leden. De tror att de känner till farorna som lurar – vilda djur och branta avsatser - men bland bergen lever något annat, betydligt mer hotfullt, och det gillar inte inkräktare.

"Wrong Turn" är en reboot av den framgångsrika skräckfilmserien med samma namn, och tar den klassiska historien in i 2020-talet. Filmen får biopremiär 9 juli.
| 1 juli 2021 15:00 |