Serie

Skribent

Oskar Möller

2 oktober 2021 | 09:30

Vill du leka? Chuckys tv-serie har fått en otäck trailer!

Har du saknat den mordiska dockan Chucky? Say no more. Syfy ger horrorfansen all ryslig dockaction de behöver i höst. Här är seriens officiella trailer!
Den amerikanska tv-kanalen Syfy som specialiserar sig inom sci-fi och skräck gör en rejäl Halloweensatsning i höst. Bland kanalens större satsningar kan man räkna lanseringen av tv-serien "Chucky" som i stort sett är en uppföljare på "Onda dockan"-filmerna.
 
Large 81669a96849c3f5ade8fec98cb51e2eb chucky 20
 
Efter ett antal promos och teasers har kanalen äntligen släppt en trailer lagom innan den officiella premiären av serien på kanalen den 12 oktober. Blir det blodigt? Det kan du ge dig på!
 
Filmseriens skapare Don Mancini som skrivit ihop manus till alla filmerna ansvarar även för manuset till serien som kommer att ta vid direkt efter händelserna i "Cult of Chucky" från 2017.  Ett annat bekant ansikte som dyker upp är Jennifer Tilly som spelat Chuckys match Tiffany i flertalet filmer.
 
 
I den nya serien kan vi räkna med att få se Chucky (Brad Dourif) och Tiffany i flertalet former då  de absolut ondaste dockorna använder sig av sina mystiska vodookrafter för att spreta ut sig över världen.  Nica (Fiona Dourif) är fortsatt besatt av Chuckys ande och återförenas med Tiffany för att ställa till mordiskt ofog. Zackary Arthur spelar Chuckys nya "ägare" Jake Webber som tveklöst kommer ångra beslutet att ta med sig dockan hem.
 
Enligt sajten comicbook. com utlovade Mancini tidigare en vidareutveckling av Chuckys motiv i serien. "Det är viktigt att ge Chucky nya vapen, strategier och mål. Chucky har ett helt nytt mål nu gentemot tidigare gånger och det har specifikt att göra med fenomen som kännetecknar vår samtid"
 
Tv-serien "Chucky" får premiär på C More den 30 oktober.
| 2 oktober 2021 09:30 |