Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

20 februari 2017 | 10:00

Vild karaktär kan återförenas med Arya i "Game of Thrones" säsong 7

Alla tecken pekar på att Arya Stark kan få återförenas med en kär karaktär från säsong 1.
Varning för möjliga säsong 7-spoilers!

"Game of Thrones" har bara två korta säsonger kvar innan allt är över. Visst var det ett fint ögonblick när Jon och Sansa till sist återförenades i säsong 6? Nu verkar det som att den kalla norden kan skåda ytterligare ett kärt möte: en karaktär som inte har varit med sedan säsong 1.

Sajten Watcher on the Wall brukar gräva fram bilder och avslöjanden från seriens inre kretsar. Nu har de fått reda på att Maisie Williams, eller Arya Stark, spelar in nya scener i Calgary i Kanada. Det i sig kanske inte är mycket av en nyhet, men om man vet att det också är platsen där alla vargar filmas mot en green screen för att sedan modifieras till seriens "dire wolves", blir det genast mer intressant.



För den som inte minns fick Arya sin vargvalp Nymeria av pappa Ned i den första säsongen. Hon hamnade sedan i slagsmål med den vidrige King Joffrey, vilket slutade med att vargen bet honom. Med risk för att hennes varg skulle bli avlivad sände hon iväg den ut i det vilda. Sedan dess har Nymeria inte synts till, medan Aryas syskon har förlorat sina vargar på diverse tårdrypande sätt. Alla förutom Jon Snows vita varg Ghost.

Tur då att företaget Instinct Animals for Film, som tränar vargarna för "Game of Thrones", lade ut en bild på sitt privata Instagram-konto av en varg som definitivt inte var Ghost. Eftersom Aryas varg är den enda andra vargen vid liv och Arya nu är på plats i samma studio, låter det oundvikligt att Nymeria kommer tillbaka i säsong 7.

De nya avsnitten kommer senare i år än vanligt: den 25 juni kommer säsong 7 till HBO Nordic. Efter det återstår bara en åttonde säsong på 6 avsnitt innan serien knyter ihop säcken. Tur då att HBO planerar en prequel-serie i samma värld.

Vilka fler återföreningar hoppas du på i säsong 7 av "Game of Thrones"?
| 20 februari 2017 10:00 |