Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

2 mars 2024 | 08:00

Viaplay har just lagt till 40 nya filmer - här är listan!

I vanlig ordning har en drös "nya" filmer hittat till Viaplay.
I vanlig ordning har en drös "nya" filmer hittat till Viaplay och som väntat finns det något för alla smaker. Varför inte kolla om en gammal favorit eller bocka av en film från din "att-se-lista"?
 
Oavsett vad du väljer från de nya tillskotten passar jag på att tipsa om tre titlar som kan vara intressanta för den som har svårt att bestämma sig. 
 
 
"Bruce den allsmäktige" blev på sin tid en megasuccé och drog in så gudomligt mycket pengar att den fick en mindre lyckad uppföljare (såklart). Jim Carrey får guds krafter och spelar Gud i en galet oseriös och skön film - vad finns det att inte älska? Kasta in Jennifer Aniston, Morgan Freeman och Steve Carell så är kvällen räddad med en lättsam filmupplevelse som är både knäpp och rolig. 
 
 
Renée Zellweger vann en Oscar för sin prestation i biografin "Judy", baserad på Judy Garlands liv och karriär. Filmens format kanske lämnar en del att önska för den som vill se något som sticker ut eller överraskar, men helheten fungerar bra utan större skavanker. Inte allra minst tack tack vare en otroligt stark insats av Zellweger som inte bara spelar Judy, utan är Judy. 
 
 
Universal och Illumination har på löpande band pumpat ut filmer i "Dumma Mej" och "Minions"-serierna. Det med all rätt; vad som började med en fristående film har förvandlat till en miljardindustri där varje film drar in multum.
 
"Minioner: Berättelsen om Gru" är senaste tillskottet som handlar om Grus (Steve Carell) barndom och hur han blev den superskurk han är idag. Se den med barnen, barnbarnen eller varför inte själv om du vill få ett virrvarr av intryck, slap-stick och härliga 70-tals referenser. Håll öronen öppna efter röster av Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme och Alan Arkin
 
Se resten av listan nedan: 
 
A Walk to Remember
Bruce Almighty
Den of Thieves
Drive
Faces in the Crowd
Friends with Money
Gnompatrullen
Gringo
Hip hip hora!
Hotel Artemis
 
How to Blow Up a Pipeline
Judy
Last Night
Locke
Made in Italy
Mafia Mamma
Mile 22
Million Dollar Baby
Minioner: Berättelsen om Gru
 
Monsterfamiljen
Monsterfamiljen 2: Ingen är perfekt
Ozzy
Pets United
Philadelphia
Red Dawn
Salmon Fishing in the Yemen
Silent House
The Card Counter
The Dive
 
The Ghost Writer
The Hunted
The Immigrant
The Love Punch
The Mortal Instruments: City of Bones
The Next Three Days
The Recruit
The United States vs. Billie Holiday
The Whole Truth
Training Day
What’s Eating Gilbert Grape
 
Vilka av filmerna på listan kommer du se? Kommentera nedan. 
| 2 mars 2024 08:00 |