Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 augusti 2018 | 13:15

"Veronica Mars" återupplivas med Kristen Bell tillbaka i huvudrollen

Till skillnad från när "Veronica Mars" kom tillbaka i långfilmsformat 2014, rör det sig denna gången om en miniserie revival på åtta avsnitt.
Deadline rapporterade under natten att den omtyckta ungdomsdetektiv-serien "Veronica Mars", som gick på tv mellan 2004 och 2007, ser ut att få en ny säsong - med Kristen Bell tillbaka i huvudrollen som Veronica Mars.
 
Dealen ska inte vara 100 procent klar ännu, men om allt vill sig väl ska det röra sig om totalt åtta nya avsnitt i ett miniserieformat. 2014 släpptes en långfilm som inledningsvis finanserades av de hängivna fansen via en Kickstarter-kampanj. Den här gången är det däremot streamingtjänsten Hulu, som bland annat ligger bakom "The Handmaid's Tale" och "Castle Rock", som hoppas få låta oss fans ta del av ytterligare ett kapitel ur Vernonicas liv.
 
Det är ännu oklart när den nya säsongen av "Veronica Mars" planeras vara klar för premiär. Bell har trots allt även en huvudroll i den Emmynominerade komediserien "The Good Place", vilket kan betyda att vi får vänta lite extra - något de mest hängivna fansen redan är vana vid.
 
Är du sugen på att se vad Veronica Mars har haft för sig sedan vi tittade till henne senast, för snart fem år sedan? Kommentera gärna nedan!
| 22 augusti 2018 13:15 |