Serie

Skribent

Alexander Svensson

9 januari 2024 | 23:26

Världar kolliderar i nya trailern för storslagna "3 Body Problem"

Netflix har lagt sin nästa storsatsning i händerna på herrarna bakom "Game of Thrones".
“3 Body Problem” är titeln på Netflix nästa storsatsning. Det är Dan Weiss och David Benioff, männen bakom “Game of Thrones” som har tagit en hyllad och invecklad science-fiction-bok av kinesiske författaren Liu Cixin och fått en stor kassakista från Netflix för att göra serie av den.
 
Berättelsen följer människor i både nutid och dåtid som arbetar för att stoppa ett kommande hot mot hela jorden. Det kommer att bjudas på både hjärnskrynklande sci-fi och lek med fysikens lagar. Med andra ord låter det som ett projekt som borde involverat åtminstone en Nolan, men nu är det alltså istället Benioff och Weiss som vi får sätta hoppet till.
 
Hitta "Game of Thrones"-skådisen.
 
“3 Body Problem” har samlat ihop en gedigen rollista, som bland annat inkluderar Eiza Gonzalez (“Ambulance”), Benedict Wong (“Doctor Strange”), Liam Cunningham (“Game of Thrones”), John Bradley (också “Game of Thrones”), Rosalind Chao (“Star Trek: Deep Space Nine”), Jonathan Pryce (“The Crown”), Ben Schnetzer (“Warcraft: The Beginning”), och Jovan Adepo (“Babylon”).
 
Om Weiss och Benioff återigen lyckas fånga hela världens uppmärksamhet med en adaption av en invecklad bokserie får vi se den 21 mars då “3 Body Problem” landar på Netflix. Tills dess kan du se den färska trailern här nedan:
 
Är du taggad på "3 Body Problem"? Tror du att den kan leva upp till "Game of Thrones"?
 
| 9 januari 2024 23:26 |