Film

Skribent

MovieZine

7 oktober 2021 | 09:00

Vår första titt på skurkarna i "Transformers: Rise of the Beasts"

Regissören Steven Caple Jr. visar upp några av kärrorna i nya filmen. Optimus Prime och Bumblebee har fått en ny ärkefiende...
Nästa sommar är det dags för en ny Transformers-film på bioduken, den första sedan 2018. Vad vi vet om "Transformers: Rise of the Beasts" är att den är en direkt uppföljare på "Bumblebee", enligt Slashfilm, och ska utspela sig på 90-talet.

Men eftersom producenten Lorenzo di Bonaventura anser att filmserien har "tjatat ut kampen mellan Decepticons och Autobots" är det dags att introducera något nytt. Något fräscht. Något publiken aldrig har sett förut. Varsågod - Autobots ska denna gång bekämpa Terrorcons!
 
 
Här ser vi regissören Steven Caple Jr. ("Creed II") bland några bekanta robotkärror, mer specifikt Optimus Prime och Bumblebee i sin mer anonyma skepnad. Peter Cullen kommer återigen att låna ut sin röst till Prime. De andra är Mirage, Arcee och Wheeljack.
 
 
Skurkar klär bäst i svart, och detsamma gäller för Terrorcons. Denna skräckinjagande trio består bland annat av ledaren Scourge och Nightbird.

"Transformers: Rise of the Beasts" får svensk biopremiär 22 juni 2022.
| 7 oktober 2021 09:00 |