Serie

Skribent

MovieZine

20 februari 2021 | 21:00

Streama alla säsonger av "Lost" på Disney+

Är du redo att återvända till den mystiska ön?
Har du av någon anledning missat 00-talets stora snackisserie "Lost", så finns det inte längre några ursäkter. På tisdag släpper Disney+ alla sex säsonger av mysteriet som utspelar sig på en öde ö där ingenting är som det verkar.

"Lost" debuterade på TV4 år 2004 och fångade snabbt tittarna med oslagbara twistar och cliffhangers. Många av oss (inte alla) höll ut i 122 avsnitt för att få reda på hur och varför Jack, Kate, Sawyer och de andra hade kraschlandat just där.

Och även om det visade sig krångligt att knyta ihop säcken på ett tillfredsställande sätt, så har herrarna J.J. Abrams och Damon Lindelof ändå skapat en oslagbart spännande och hett omdebatterad dramaserie.

Det bästa av allt? Dagens publik slipper vänta i flera månader mellan varje säsong. Hela härligheten finns att streama den 23 februari. Skaffa ditt abonnemang på disneyplus.com.
 
 

Skaffa Disney+ innan 23 februari och spara pengar

 
Ett abonnemang på Disney+ kostar 69 kr i månaden eller 689 kr för ett helår.
 
Men passa på. När Star lanseras 23 februari höjs priset till 89 kr i månaden (890 kr för ett helår). Du som tecknar månadsabonnemang senast den 22 februari behåller det billigare priset i ytterligare ett halvår.
 
| 20 februari 2021 21:00 |