Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

30 oktober 2023 | 14:31

“Vänner”-skaparna sörjer Matthew Perrys död: “Han var den roligaste”

David Crane, Marta Kauffman och Kevin Bright som låg bakom “Vänner” där Matthew Perry spelade Chandler Bing har nu öppnat upp om stjärnans död.
Skaparna bakom “Vänner”, David Crane, Marta Kauffman och seriens producent Kevin Bright har uttalat sig om Matthew Perrys död, rapporterar People.
 
- Vi är chockade och djupt, ledsna över vår älskade vän Matthews bortgång. Det känns fortfarande omöjligt. Vi kan bara säga är att vi känner oss välsignade över att ha haft honom som en del av våra liv.
 
Matthew Perry spelade Chandler Bing i “Vänner” mellan åren 1994-2004. Producenterna fortsätter:
 
- Han var en briljant talang. Det är en klyscha att säga att en skådespelare gör en roll till sin egen, men i Matthews fall finns det inga sannare ord. Från den dag vi först hörde honom förkroppsliga rollen som Chandler Bing fanns det ingen annan för oss.
 
Producenterna refererar till titlarna på “Vänner”-avsnittet, och säger att Perrys bortgång är “The One Where Our Hearts Are Broken”.
 
- Vi kommer alltid att vårda glädjen, ljuset och intelligensen som han tillförde med, inte bara i sitt arbete, utan också i livet. Han var alltid den roligaste personen, och han var den finaste, med ett givmilt och osjälviskt hjärta. Vi skickar all vår kärlek till hans familj och vänner, säger de avslutningsvis.
| 30 oktober 2023 14:31 |