Film

Skribent

EvaEpic

23 maj 2012 | 23:01

Vad tycker Tom Cruise om "The Master"?

"The Master" refererades till en början som en scientologifilm, men har nu utvecklats. Vad tycker Cruise om Paul Thomas Andersons kommande film?

Filmen fokuserar på en man, Philip Seymour Hoffman, skakad av skräckväldet efter andra världskriget, startar en ny, icke-specifik religion. Trots det finns det fortfarande likheter mellan filmen om scientologins fader, L. Ron Hubbard - i synnerhet uppenbarelsen och tidsramen.

Detta kan ge anledning till en del spänningar mellan Anderson och Tom Cruise, som tidigare samarbetat tillsammans med "Magnolia" och Cruise som själv är en frispråkig scientolog. Anderson bestämde sig för att ta itu med konflikten och visa det första utkastet av filmen för Cruise. Vad tyckte han egentligen om filmen?Cruises talesperson har avböjt att kommentera, men enligt The Wrap hade han "problem" med vissa delar av filmen. Anderson har fortfarande ett par månader på sig att finjustera och ändra de delar som fått kritik innan filmen ska ha premiär. Det skulle nog inte förvåna någon om Cruise får ett särskilt tack i filmens sluttexter, men är det verkligen så klokt att mildra historien?

I "The Master" kan vi se stjärnor som Joaquin Phoenix, Amy Adams, Laura Dern, Jesse Plemons, och David Warshovsky och första klippet från filmen släpptes igår.

| 23 maj 2012 23:01 |