Spel

Skribent

Carlos De La Vega

31 augusti 2023 | 17:00

Vad har "The Office" och gigantiska robotar gemensamt?

Vad har gigantiska mecha-robotar och "The Office" gemensamt? Absolut ingenting, tills Bandai Namco anlitade Rainn Wilson, känd som Dwight i "The Office", som försäkringsrådgivare för Mechless Mutual.
I Armored Core 6:s nya reklamtext står det: "När livet händer täcker Mechless Mutual Insurance allt för din sinnesfrid" Men om du väljer att teckna en försäkring med Mechless Mutual bör du nog läsa det finstilta en extra gång.
 
Mechless Mutual - Försäkringsbolaget för stridsrobotar som inte täcker skador i strid.
 
Vem tar ansvar för skadorna när robotarna ger sig ut på slagfältet? Definitivt inte Mechless Mutual i alla fall. I en underhållande sketch visar Ryan Wilson upp en oväntad talang att avvisa försäkringsanspråk för robotar som har skadats i strid.
 
 
Det är något speciellt med Rainn Wilson, man blir på gott humör bara av att se honom, och att se honom slingra sig ur ansvar gång på gång är riktigt roligt
 
Maskineriet är välsmort hos From Software som släpper den ena succén efter den andra. Nyligen tillkännagav de att "Armored Core 6" har haft deras mest framgångsrika lansering någonsin, bara överträffad av "Elden Ring". Det säger en hel del när det kommer från studion bakom succéer som "Dark Souls" och "Sekiro".
 
"En futuristisk version av 'Elden Ring' med stål, explosioner och hög hastighet," skrev vår recensent Anders och gav spelet betyget 4 av 5 i sin recension. Med imponerande 86% på Metacritic är vi inte ensamma om att älska From Softwares senaste braksuccé.
 
Har du provat "Armored Core 6" än?
| 31 augusti 2023 17:00 |