Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

25 augusti 2015 | 23:00

Vad händer egentligen med "Man of Steel 2"?

När kommer den? Och kommer George Miller regissera? Vi reder ut trasslet.
Knappast någon kan ha undgått senaste veckans rykten. Det var när regissören till dokumentären "The Death of Superman Lives" avslappnat informerade om att George Miller ska regissera en kommande "Man of Steel 2" som internet sattes i brand. Kunde vi verkligen få en Superman-film från mannen bakom fantastiska "Mad Max: Fury Road"?

Large 6b827d6312769ec1956eee3d99d3c8b5 maxfuryroad

Nja, än så länge är det mesta oklart. Ingen dementi har utfärdats från officiellt håll, men å andra sidan inget som kan liknas vid en bekräftelse heller.  Internetsidan Den of Geek hävdar att de sedan ryktet började spridas fått det bekräftat från ytterligare två källor med insyn, och att deras källor hävdar att George Miller inlett diskussioner med Warner Bros. om en framtida film, men vad den filmen ska bli är inte klart. En tredje källa (...) hävdar att så vitt han eller hon förstår så ligger "Man of Steel 2" på "permanent hold", eller på hyllan tills vidare. Vilket inte är så konstigt om vi tittar på vilka filmer vi redan fått utannonserade från Warner Bros. och DC.

Schemat för DC:s filmuniversum är nämligen fullspäckat i fem år framöver, med kommande "Batman v Superman: Dawn of Justice" och "Suicide Squad" först ut ur fållan nästa år, för att därefter följas av "Wonder Woman", "Justice League" och "The Flash". 

Så vänta er alltså ingen "Man of Steel 2" den närmsta tiden. Med eller utan George Miller.
| 25 augusti 2015 23:00 |