Film

Skribent

EvaEpic

3 april 2012 | 19:01

Uppföljare på "The Woman in Black" på gång

En av de mest inkomstbringande brittiska skräckfilmerna på 20 år ska nu få en uppföljare.

"The Woman in Black" har tjänat in ungefär 112 miljoner på amerikanska box office och det är definitivt tillräckligt för en uppföljare på skräckisen. Hammer Films och Talisman har gått ut med att uppföljaren "The Woman in Black: Angels of Death" ska fortsätta historien 40 år efter händelserna i originalfilmen. Frågan är om Daniel Radcliffes karaktär överlevt till att vara med i uppföljaren?

Filmen är en utav de mest inkomstbringande brittiska skräckfilmerna på 20 år. Jon Crocker arbetar på manuskriptet som är baserat på originalet av Susan Hill (som också skrev boken som inspirerade originalfilmen).

Frågan är om uppföljaren skulle göra lika stor succé utan Daniel Radcliffe, detta var ju trots allt hans första stora roll efter "Harry Potter"-serien vilket kan ha resulterat i den stora publiksiffran.

Den nya storyn handlar om ett par som får besök av spöken i Eel Marsh huset. Kanske om Emma Watson och Rupert Grint spelar dem så kan även uppföljaren bli en hit. Om inte publiken älskade själva historien det vill säga.

| 3 april 2012 19:01 |