Film

Skribent

EvaEpic

18 april 2012 | 13:01

Uppföljare på "Iron Sky"?

Det är många som väntat på att få se "Iron Sky" som har premiär idag, men det finns säkert ännu fler som vill ha en uppföljare.

Idag har sci-fi-komedin "Iron Sky" svensk biopremiär efter mycket hype och snack kring filmen. De som redan sett den vet hur den slutar och kan kanske redan tänka sig en uppföljare. Det gör i alla fall skådespelarna Julia Dietze och Götz Otto...- Jag skulle jättegärna göra en uppföljare! Men det beror såklart på hur många som går och ser filmen.  Jag och Chris har redan en massa olika idéer, eftersom det är ju vi som ska starta den "nya generationen". Men jag skulle jättegärna vilja göra en uppföljare, säger Julia Dietze till MovieZine.

Vad tror du om en uppföljare på "Iron Sky", där du kommer tillbaka från de döda, i stil med den norska filmen "Död Snö"?

- Det hade varit fantastiskt, prata med producenten! Den karaktären är ju rolig att spela och att göra den större till den punkt då det nästan exploderar, så varför inte fortsätta med karaktären i en till film?, frågar sig Götz Otto.

| 18 april 2012 13:01 |