Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 april 2019 | 17:15

Underbara "The Good Fight" får en fjärde Trump-fientlig säsong

Tv-världens (troligtvis) mest underhållande tv-serie om den amerikanska "verkligheten" med Donald Trump i Vita huset, får förnyat förtroende.
Enligt THR ska CBS All Access under natten officiellt ha lagt en beställning på en fjärde säsong av "The Good Fight", med Christine Baranski och Rose Leslie i huvudrollerna.
 
Den första säsongen av "The Good Fight", som är en spinoff till den Emmyvinnande advokatserien "The Good Wife", började med en svärandes Diane Lockhart (Christine Baranski) medan hon tittade på en tv-skärm när Donald Trump svors in som president.
 
Under den första säsongen, som mestadels skrevs och spelades in innan Trump vann valet, var det i övrigt mest fokus på advokatbyråns olika fall samt en större sidoberättelse om den unga advokaten Maia Rindell (Leslie, "Game of Thrones") och hennes familj. Både den andra och tredje säsongen, som alltså skrivits med Trump och alla rykten om honom speciellt i åtanke, har däremot varit oerhört Trump-fientliga - på de mest underhållande sätt möjliga.
 
 
Den tredje säsongen av "The Good Fight" rullar just nu på HBO Nordic här i Sverige. Har du givit serien en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 24 april 2019 17:15 |