Serie

Skribent

MovieZine

3 februari 2021 | 09:15

Christine Meltzer gör huvudrollen i nya dramaserien "Udda veckor"

Ny storsatsning från FLX ("Kärlek och Anarki", "Bonusfamiljen") och Feelgood ("Pappas pojkar", "Helt perfekt") med premiär i vår.
Frida har genomgått en uppslitande skilsmässa. Nu jonglerar hon det omöjliga vardagspusslet med att vara nybliven singel samt varannan vecka-mamma åt sina tre barn. Det är premissen för Discoverys nya relationsdrama "Udda veckor" med Christine Meltzer i huvudrollen som Frida. Linus Wahlgren spelar Fridas ex-make Jonas.

I övriga roller ses flera av Sveriges mest hyllade skådespelare som kommuniceras vid senare tillfälle.
 
 
"Udda veckor" är en originalskriven dramakomedi med inspiration från verkliga historier. Bakom produktionen står prisbelönade FLX ("Kärlek och Anarki", "Bonusfamiljen") och Feelgood ("Pappas pojkar", "Helt perfekt") samt Christine Meltzer som varit med och utvecklat serien.

- Jag är så supermallig över denna dramakomediserie. Det startade som en idé om att få följa en ensamstående mamma. Att vi nu är i full gång med att filma tillsammans med världens drömcast och drömregi gör att jag nyper mig lite armen varje dag jag går till inspelningen, säger Christine Meltzer.

"Udda veckor får premiär på discovery+ i vår.
| 3 februari 2021 09:15 |