Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

13 juni 2014 | 09:00

"True Detective"-skaparen tar död på alla rykten

Nic Pizzolatto har tröttnat på alla spekulationer kring den andra säsongen av hyllade HBO-serien.
I en intervju med Calgary Herald klargör Pizzolatto en gång för alla hur det ligger till med den kommande säsongen av "True Detective"

Om castingryktena...
- Alltså, inte ett enda rykte som blivit satt på pränt har haft någon som helst halt av sanning i sig. Jag menar det bokstavligt. Jag har sett nöjesreportrar som påstår "mina källor säger" - det finns inga källor. Det är jag och två killar till och inte ens de vet vad jag gör. 

Om någon roll blivit tillsatt än...
- Nej! Jag har pratat med en person om det och det har varit den enda. Vi har inte tillsatt några roller. Jag har en hemlig önskelista och det är det.

Om att skulle vara två starka kvinnor i huvudrollerna...
- Återigen ett helt grundlöst rykte. Det finns EN stark kvinnoroll. 

Om hur länge serien kommer pågå...
- Varje säsong måste jag skapa som en helt ny TV-serie. Det går inte att ha några barnsjukdomar som i en normal förstasäsong. Om det ska funka måste det göra det direkt. Vilket är extremt utmattande. Jag menar, det är ett slitigt jobb från början, men nu är det dubbelt så jobbigt, dessutom gör jag manus till varje avsnitt.

- Jag kan inte tänka mig att göra det här i mer än tre år. Jag skulle vilja ha en vanlig TV-serie. Med några fasta kulisser, samma skådisar och där jag kunde ta in folk som hjälpte till och där jag inte behövde vara med varenda sekund. Det skulle vara toppen. 

Så nu vet vi. 

Tävla om första säsongen av "True Detective" på Blu-ray/DVD HÄR!
| 13 juni 2014 09:00 |