Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

27 maj 2014 | 21:01

"True Detective"-skaparen om nya säsongen

Glöm alla rykten om Brad Pitt et al - "True Detective"-skaparen Nic Pizzolatto säger att castingen inte ens börjat än.

Som alla vet har ryktena kring vilka som ska ta över Matthew McConaugheys och Woody Harrelsons fallna mantlar i den fristående omgång två av überhyllade "True Detective" varit lite "all over the place" som Prins Daniel skulle säga.

Det mest enträgna skvallret har gällt Brad Pitt, som MovieZine rapporterat om tidigare. Men nu säger Nic Pizzolatto, mannen bakom "True Detective", i en radiointervju att det är att gå händelserna i förväg ity de inte ens börjat rollbesätta den andra säsongen.

Däremot avslöjar han några andra detaljer om den emotsedda seriefortsättningen.

- Just nu jobbar vi med tre huvudpersoner. Och handlingen kommer utspela sig i Kalifornien. Inte i Los Angeles utan i en mindre känd del av delstaten där vi ska försöka få till den psykosfära stämningen* som vi lyckades med i första säsongen, säger Pizzolatto i radiointervjun med To the best of our knowledge som TV-sajten Warming Glow lyssnat på.

- Karaktärerna är nya, men jag är djupt förälskad i dem alla. Vi har hela säsongen planerad och jag har ett par manus färdiga så vi kommer förmodligen börja rollbesätta inom en månad.

*Om någon har en bättre översättning till "psychosphere ambience" - är ni välkomna att skriva den i kommentarsfältet! Men visst låter det som ett spännande upplägg med tre huvudroller? Det är bara att fortsätta gissa skådespelare!

| 27 maj 2014 21:01 |