Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

15 maj 2014 | 23:01

"True Detective"-ryktena: Brad Pitt nära kontrakt nu

I mars började det pratas om att Brad Pitt var påtänkt för den andra säsongen av den überhajpade HBO-kriminaldramat.

Sedan dess har det varit tyst men nu säger sig The Daily Star veta att det enda som står mellan A-listaren Pitt och TV-rutan är schemat. "True Detective"-inspelningarna måste stämma in med Pitts andra åtaganden.

Enligt källor till tidningen återstår i övrigt bara detaljer för att "The World War Z"-stjärnan ska skriva på HBO-bossarnas kontrakt.

- Brad är redan en del av HBO-familjen [i och med hans inblandning i TV-filmen "The Normal Heart"] och om hans andra förpliktelser tillåter det kommer han vara en del av andra säsongen av "True Detective", säger en väl insatt källa till The Daily Star.

Den första säsongen följde mordutredarna Rust Cohle (Matthew McConaughey) och Marty Hart (Woody Harrelson) när de över decennier försökte lösa ett bestialiskt mord samtidigt som deras privatliv påverkades av deras intensiva arbete.

Alltsedan den hyllade åttadelade premiärsäsongen tog slut och med den även McConaugheys och Harrelsons medverkan har spekulationerna fått fritt spelrum. Skaparen Nic Pizzolatto har sagt att han tänkt att säsong två ska handla om "hårda kvinnor, dåliga män och den hemliga ockulta historien om USA:s transportsystem".

Hur troligt tro ni det är att vi får se Brad Pitt i "True Detective"? På en skala från 1-10? Kommentera nedan!

| 15 maj 2014 23:01 |