Film

Skribent

MovieZine

24 september 2016 | 20:00

"Transformers: The Last Knight" får nazister och mini-Dinobots

Michael Bay vill öka galenskapen några varv.
Hur gör man egentligen en film om robotar som slåss ännu mer urspårad? Jo, man adderar nazister och mini-dinosaurie-robotar. Det är i alla fall vad som verkar vänta oss i kommande "Transformers: The Last Knight". 

Under en frågestund på sin Facebook-sida berättade huvudrollsinnehavaren ("I'm an inventor!") Mark Wahlberg:

- "Transformers: The Last Knight" är en ny cool historia, den handlar typ om en man på flykt. Sir Anthony Hopkins är också med i filmen. Vi har en cool ny skådisensemble, coola nya robotar, coola nya skurkar, och några nya coola Dinobots. Jag tror att ni verkligen kommer att gilla mini-Dinobotsen.

I samma veva har Michael Bay rört upp en del känslor då han låtit förvandla slottet som ingen mindre än Winston Churchill föddes i till Nazi-palats, komplett med flaggor och svastikor och hela faderullan. Tydligen kommer alltså nazister på något sätt medverka i handlingen av den nya filmen. Blenheim Palace, som slottet heter, är en historisk byggnad där alltså Churchill föddes, och enligt The Sun ska en grupp andra världskrigs-veteraner ha upprörts över tilltaget att förvandla just det till nazi-tillhåll. Och det kan man ju kanske förstå.

Så här såg det i alla fall ut under inspelningarna:"Transformers: The Last Knight" får premiär den 23:e juni nästa år.
| 24 september 2016 20:00 |