Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 februari 2022 | 08:20

”Transformers: Rise of the Beasts” är början på en trilogi

Mycket mer robotaction på gång från Paramount de kommande åren.
Paramount utlovar mycket mer Transformers-action på bio de närmaste åren. Nästa film ”Transformers: Rise of the Beasts” är planerad att kicka igång en hel trilogi, det avslöjar studion i ett inlägg på Twitter. Den sjunde filmen i den framgångsrika sci-fi-serien (och den första sedan ”Bumblebee” hade premiär år 2018) kommer ut sommaren 2023. 
 
Och inte nog med det. Planen är att utöka sin leksaksbaserade franchise med även en animerad tv-serie som släpps senare i år, och en CGI-animerad biofilm som släpps 2024. 
 
 
”Transformers: Rise of the Beasts” regisseras av Steven Caple Jr (”Creed II”) och har Anthony Ramos (”In the Heights”) i huvudrollen. Handlingen kommer utspela sig år 1994 där en grupp arkeologer från Brooklyn blir indragna i en urgammal konflikt mellan Transformers, och dras med på ett världsomspännande äventyr som tar dem till bland annat Peru. 
 
Michael Bay regisserade de första fem Transformers-filmerna. Ihop med "Bumblebee" har filmserien spelat in närmare 5 miljarder dollar åt Paramount sedan år 2007.
| 17 februari 2022 08:20 |