Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 december 2016 | 07:33

Trailerpremiär! Vin Diesel mot resten i ”The Fate of the Furious”

Dom Toretto sviker sin familj i den actionpackade trailern.
”We’re gonna need a bigger truck…” Biljakter, explosioner, vilda slagsmål och familjeband som prövas. Det är snart dags för den åttonde (!) filmen i ”Fast & Furious”-serien, omdöpt till ”The Fate of the Furious” (iallafall hemma i USA). Ödet skickar in Charlize Theron som splittrar den tajta Jönssonligan och vänder Toretto mot resten. 

Kolla in trailern, som i vanlig ordning går från 0 till 100 på två sekunder.


Och den här gången har de en rivningskula och en ubåt! När vi trodde att vi hade sett allt...

Den officiella handlingen lyder såhär: Nu när Dom och Letty är på sin smekmånad, Brian och Mia har pensionerat sig och resten av gänget är frikända, har de något som liknar ett normalt liv. Men när en mystisk kvinna (Charlize Theron) lurar tillbaks Dom in i den kriminella världen som han inte kan fly från, blir det ett svek mot hans närmaste, som alla prövas som aldrig förr. 

Elitstyrkan måste ta sig världen runt - från Kubas stränder och New Yorks gator till isiga slätter utanför arktiska Barents hav - för att stoppa en anarkist från att starta kaos… och för att ta hem mannen som gjorde dem till en familj. Lika delar familjedrama som action i bästa Bond-stil alltså, när det hårda gänget återvänder på bio. 

"The Fate of the Furious" har svensk premiär 14 april, under den mer väntade titeln "Fast & Furious 8".
| 12 december 2016 07:33 |