exklusivt

Skribent

Alexander Kardelo

9 december 2022 | 17:00

Trailerpremiär: Vilhelm Beck står i centrum i ”Beck - Dödsfällan”

Martin Becks barnbarn har mycket att leva upp till när det är dags för första praktiken. Premiär på C More den 25 december.
Är det bara jag, eller tror ni det finns planer på att fortsätta ”Beck”-serien med Vilhelm Beck (Valter Skarsgård) i fokus? Peter Haber kan inte fortsätta spela Martin Beck för evigt, och dottersonen har både rätt efternamn och rätt yrke för att ta över facklan framöver.
 
Kanske är det bara önsketänkande, men det vore ett spännande sätt att ge den här 25-åriga filmserien en slags reboot med en nykläckt snut i centrum (jag hoppas ni antecknar, Filmlance och C More!).
 
Hur som helst är det dags för Vilhelm Beck att kliva in i rampljuset i den nya säsongens första Beckfilm. Här är polisaspiranten ute på sin första praktik när han hittar en 17-årig pojkes döda kropp. ”Efter en röjig ungdomsfest i ett villaområde utanför Stockholm hittas en av festdeltagarna död. Det blir en väldigt traumatisk händelse för Vilhelm", så lyder officiell synopsis för "Beck - Dödsfällan".
 

Se trailern till "Beck - Dödsfällan" exklusivt på MovieZine:

 
 
– I den nya säsongen utsätts Beckgruppen för både yttre och inre utmaningar, var går egentligen gränsen för en polis emotionella engagemang och vad händer när en människas moraliska kompass kollapsar och känslorna tar över, säger Niva Westlin Dahl, exekutiv producent på TV4 och C More.
 
I rollistan ser vi Peter Haber, Jennie Silfverhjelm, Valter Skarsgård, Anna Asp, Måns Nathanaelson, Elmira Arikan, Jonas Karlsson, Martin Wallström, Rebecka Hemse och Ingvar Hirdwall. För regin står Niklas Ohlson ("Hamilton", "Springfloden").
 
"Beck - Dödsfällan" får streamingpremiär på C More på juldagen.
 
| 9 december 2022 17:00 |