Serie

Skribent

Alexander Svensson

3 november 2023 | 17:26

Trailerpremiär: Våldsamt och gangsterfyllt i Marvelserien "Echo"

Den döva antihjälten från “Hawkeye” får en egen serie.
Karaktären Maya Lopez/Echo dök först upp som antagonist i MCU-serien “Hawkeye” 2021, och nu återvänder hon i en egen serie, som följer hennes liv i Marveluniversumets undre värld och även utforskar hennes rötter som ursprungsamerikan.
 
I rollerna ser vi Alaqua Cox, som återvänder som titelkaraktären efter att ha spelat henne i “Hawkeye”. Vincent D’Onofrio är också tillbaka som Wilson Fisk/Kingpin, en karaktär han spelade i både “Hawkeye” och “Daredevil”. Av trailern att döma har han en stor roll i serien.
 
I övriga roller syns bland andra Chaske Spencer (“The English”), Devery Jacobs (“Reservation Dogs”) och Zahn McClarnon (“Westworld”). Även Charlie Cox förväntas dyka upp som Matt Murdock/Daredevil.
 
Den färska trailern visar upp en serie som verkar ligga närmare Marvels Netflixserier när det kommer till ton och innehåll, med gott om blodstänk, slagsmål och skumma typer. Om den håller samma mått som exempelvis “Daredevil” får vi se när serien släpps på Disney+ den 10 januari. För ovanlighetens skull kommer Disney att lägga ut alla avsnitt samtidigt, istället för ett i veckan. Förbered er på att bingea, med andra ord!
 
| 3 november 2023 17:26 |