Film

Skribent

MovieZine

22 april 2021 | 15:50

Trailerpremiär: ”The Conjuring 3” bygger på ett verkligt mordfall

En ryslig historia om terror, mord och okänd ondska som chockade till och med Ed och Lorraine Warren, verkliga utredare av övernaturliga händelser.
Ett av paret Warrens mest sensationella fall börjar med en kamp om en ung pojkes själ, men tar dem därifrån till helt oanade platser och slutar med att en misstänkt mördare för första gången i USA:s historia hävdar att han tagits över av en demon, som sitt försvar. (Jeep, det bygger på en sann historia.)
 
Idag släpps den första trailern till ”The Conjuring: The Devil Made Me Do It”, något för alla skräckfans att se fram emot i sommar.
 
 
Patrick Wilson och Vera Farmiga återvänder som Ed och Lorraine Warren, i regi av Michael Chaves (”The Curse of La Llorona”). I andra huvudroller ser vi Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook och Julian Hillard.

”The Conjuring: The Devil Made Me Do It” är producerad av James Wan och Peter Safran, som har samarbetat på alla ”Conjuring”-filmerna. Detta blir den sjunde filmen i “Conjuring”-universumet: den största skräck-franchisen i historien som genererat över 1,8 miljarder dollar globalt. Förutom de två första “Conjuring”-filmerna inkluderar den “Annabelle” och “Annabelle: Creation”, “The Nun” och “Annabelle Comes Home”.
 
 
Om inget hinner ändras så ska filmen få svensk biopremiär 4 juni.
| 22 april 2021 15:50 |