Serie

Skribent

Alexander Kardelo

11 januari 2022 | 08:45

Trailerpremiär: "The Bob's Burgers Movie" kommer i sommar

Större, smaskigare och sexigare än någonsin. Efter 12 tv-säsonger är det dags för vita duken.
Efter tolv säsonger i tv-rutan är familjen Belcher redo för sin största utmaning hittills. Den animerade tv-serien "Bob's Burgers" tar steget över till vita duken i sommar i en långfilm som borde vara efterlängtad av fans - vi hörde först talas om den för över fyra år sen.

Här är första trailern som visar att "The Bob's Burgers Movie" är äkta vara, och på mamma Lindas entusiastiska vis säljs den in med sex och käck attityd. Handlingen, undrar du? Filmen beskrivs som ett "musikal-komedi-äventyr" där paret Belcher måste rädda sitt burgarhak från att stänga medan barnen försöker lösa ett mysterium som kan rädda restaurangen. Kolla in:
 
 
"Bob's Burgers" är en av flera animerade serier som till synes försöker kopiera framgångsreceptet för "The Simpsons" och "Family Guy", med en knasig, dysfunktionell familj i centrum. Att serien har överlevt sedan 2011 är ändå ett bevis på att dess hjärtliga och skruvade humor verkar gå hem.

Dessvärre känns det inte som att filmen är något mer än ett extralångt avsnitt - men jag tackar inte nej, om detta får fler att upptäcka vad härliga "Bob's Burgers" har att bjuda på. "The Bob's Burgers Movie" får USA-premiär 27 maj och borde komma till Sverige under sommaren.
| 11 januari 2022 08:45 |