Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

8 september 2022 | 09:00

Maffian flyttar till Oklahoma - ny trailer för Sylvester Stallones “Tulsa King”

I nya trailern till "Tulsa King" får vi se Sylvester Stallone i rollen som Dwight Manfredi, som flyttat från New York till Oklahoma för att starta upp maffiaverksamheten i en småstad.
Mannen bakom Yellowstone, Taylor Sheridan, har slagit sig samman med Sylvester Stallone och skapat “Tulsa King” för Paramount+:s räkning. I en ny trailer som streamingtjänsten släppt, får vi se den forna “Rocky”-skådisen som stenhård mafioso i Oklahoma-staden Tulsa.
 
 
Stallone spelar Dwight “The General” Manfredi som efter 25 år i fängelse förflyttas från New York till Tulsa av sin maffiaboss. Här är tanken att Manfredi ska återupprätta maffiaverksamheten, vilket inte blir som han tänkt sig just för att han träffar på överraskande och otippade människor som hjälper honom på vägen till toppen.
 
“Tulsa King” är skapat av Taylor Sheridan som förutom västerndramat Yellowstone även skapat prequel-serierna “1883” och “1923” för Paramount+. Bland skådespelarna ser vi i nya serien även Martin Starr (Silicon Valley), Andrea Savage (“I’m Sorry”) och Garrett Hedlund (“Tron Legacy”)
 
Premiär för “Tulsa King” blir 13 november i USA.
 
| 8 september 2022 09:00 |