Film

Skribent

Mats Karlsson

9 december 2017 | 20:00

Trailerpremiär: "Spider-Man: Into the Spider-Verse"

Den animerade inkarnationen av Spider-Man svingar in sig på biograferna i december 2018.
Nyfikenheten har varit stor inför animerade "Spider-Man" med den populära Miles Morales i spetsen, en New York-kille med afro och latino-bakgrund. Idag på Comic Con i Brasilien lyfte Sony äntligen slöjan för den första teaser-trailern, där vi får en första titt på Miles Morales.
 
 
Sony presenterade även filmens officiella synopsis:
 
Phil Lord och Christopher Miller, de kreativa personerna bakom "Lego-filmen" och "21 Jump Street", tar fram sina unika talanger för att skapa en fräsch version av ett annorlunda Spider-Man-universum, med en banbrytande visuell stil som är den första av sitt slag. "Spider-Man: Into the Spider-Verse" introducerar Brooklyn-tonåringen Miles Morales och de obegränsade möjligheterna med Spider-Verse, där mer än en person kan bära masken.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Shameik Moore (”Dope”) är skådespelaren som har valts till att låna ut rösten till Miles Morales. Men vi får också höra Mahershala Alis (”Luke Cage”),Brian Tyree Henrys (”Atlanta”) och Liv Schreibers röster. Phil Lord och Chris Miller (”Lego-filmen”) har skrivit filmens manus, och i registolarna sitter Peter Ramsey (”Rise of the Guardians”) och Bob Persichetti.
 
"Spider-Man: Into the Spider-Verse" får biopremiär 21 december 2018.
 
Gillar ni teaser-trailern?
| 9 december 2017 20:00 |