Trailer

Skribent

Josefine Krischausky

14 december 2022 | 17:00

Adam Driver vs dinosaurier i sci-fi-thrillern "65"

Trailerpremiär! Den nya filmen från Sam Raimi och manusförfattarna bakom "A Quiet Place", om en astronaut som tvingas kämpa för sin överlevnad, får biopremiär i vår.
Det har blivit dags för Adam Driver att återvända till sci-fi-genren. Efter gårdagens korta teaser släpps nu en längre trailer till "65", en intensiv thriller där skådespelaren ställs öga mot öga med blodtörstiga varelser. 
 
Driver spelar huvudrollen som en plågad astronaut, som en dag kraschlandar på främmande mark. Snart inser han dock att han inte är ensam, och slår sig samman med en ung flicka för en tuff överlevnadskamp. Trailern avslöjar att han har hamnat på Jorden... men 65 miljoner år tidigare.
 
Sam Raimi har varit med och producerat dinosaurie-thrillern, som är skriven och regisserad av Scott Beck och Bryan Woods. Duon har sedan tidigare erfarenhet av att skapa obehag hos publiken, som manusförfattarna bakom skräckfilmen "A Quiet Place". 
 
Se den nya trailern till "65" här:
 
 
Filmens premiärdatum har blivit tvingat att skjutas upp vid ett flertal tillfällen, men nu är det inte långt kvar. "65" går upp på biografer den 10 mars 2023. 
| 14 december 2022 17:00 |