Film

Skribent

MovieZine

23 december 2023 | 10:30

Trailerpremiär: Striden fortsätter i ”Rebel Moon - Part Two” redan i vår

Zack Snyders episka rymdsaga är tillbaka på Netflix redan i april.
Igår släpptes ”Rebel Moon”, en ambitiös och påkostad sci-fi i Zack Snyders regi. Filmskaparen har äntligen fått göra sin egen ”Star Wars”-film med inspiration av ”De sju samurajerna”.
 
Det handlar om en liten lantbruksby som får påhälsning från en annan planet. Ondskefulla Motherworld försöker sno åt sig deras tillgångar. Krigaren Kora vägrar ge med sig, utan samlar ihop ett gäng hårdingar från andra världar som ska hjälpa henne försvara byn.
 
Filmen var enormt hajpad men blev också rejält slaktad i media inför premiären. Tittarsiffrorna lär säkert visa på en succé, men hur många återvänder för att se uppföljaren? 
 
Om nu ”Rebel Moon” hittade sina fans så dröjer inte fortsättningen alltför länge. ”Rebel Moon - Part Two: The Scargiver” släpps på Netflix den 19 april. Och här är första trailern, som visar hur byborna rustar för krig mot de intergalaktiska översittarna:
 
 

Vad ska "Rebel Moon - Part Two" handla om?

 
Hjältarna är samlade. Nu är det dags att slåss. Zack Snyder berättade nyss för Entertainment Weekly att tvåan blir mer av en krigsfilm, där vi också får veta mer om Koras bakgrund. I första filmen blev det känt att hon är adoptivdotter till onde härskaren Belisarius.
 
- "Part Two" är en krigsfilm. Vi vet att Noble lever och att Belisarius har gett honom i uppdrag att hitta sin dotter och föra henne tillbaka till honom till varje pris. Så insatserna har ökat för byn från "hej, vi vill ha lite av er säd" till "ni gömmer den mest eftersökta rymlingen i galaxens historia".
 
Här är de första bilderna ur nästa film:
 
 
Vad tyckte ni om "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire"? Kommentera gärna.
| 23 december 2023 10:30 |