trailer

Skribent

MovieZine

13 juni 2023 | 18:10

Trailerpremiär: Pixar tar med oss på nya rymdäventyr i "Elio"

En tioårig pojke får uppleva ett intergalaktiskt äventyr. Biopremiär 1 mars 2024.
Hösten 2022 presenterade Pixar sin nya animerade äventyrsfilm ”Elio” för första gången. Idag debutvisas teaser-trailern, och redan våren 2024 landar den här charmiga filmen på biodukar världen över.
 
Elio är en 11-årig pojke som inte känner att han passar in någonstans. Men när han möter på utomjordingar blir han em ambassadör för planeten Jorden. Samtidigt jobbar hans mamma Olga på ett topphemligt projekt med att avkoda meddelanden från yttre rymden.
 
Rösten som Elio görs av unge Yonas Kibreab, som tidigare medverkat i serier som "Sweet Tooth" och "Obi-Wan Kenobi". Hans mamma spelas av America Ferrera från "Ugly Betty". Regissören Adrian Molina har tidigare arbetat på Pixars mysiga "Coco".
 
 

Tre nya Pixar-filmer inom loppet av ett år

 
Visste du att Pixar har inte mindre än tre nya filmer på väg det närmaste året? Jodå! Först ut är "Elementärt" som får USA-premiär nu i veckan och kommer till Sverige den 7 juli. Den 1 mars 2024 landar "Elio", och nästa sommar är det också dags för en uppföljare till "Insidan ut". Den kommer få amerikansk premiär 14 juni 2024.
| 13 juni 2023 18:10 |